Всі категорії новин
Київ-Баскет переглядатиме Арона Нванкво ще у трьох матчах

Київ-Баскет переглядатиме Арона Нванкво ще у трьох матчах

Американця Арона Нванкво, який прибув на трай-аут до Київ-Баскета у другій половині грудня минулого року, переглядатимуть ще у трьох матчах команди. 5 січня – у вирішальному протистоянні за путівку до Фіналу чотирьох Кубка України з Черкаськими Мавпами. 10 і 12 січня – у матчах регулярного чемпіонату з Миколаєвом та Запоріжжям. Усі три поєдинки відбудуться у столиці.

Арон Нванкво прибув до Києва під час грудневої міжматчевої паузи у Суперлізі Парі-Матч. Спочатку головний тренер киян Євген Мурзін планував переглянути цього виконавця у двох матчах з Черкаськими Мавпами, 22 грудня у Суперлізі Парі-Матч і 26 грудня у Кубку України.

У першому поєдинку Нванкво провів на паркеті 15,5 хвилин, оформив за цей час дабл-дабл (15 очок + 10 підбирань). У другому з цих поєдинків, у Черкасах, який закінчився поразкою Київ-Баскета 91:109, Нванкво зіграв 24 хвилини, набрав 8 очок, зробив 4 підбирання.

Квитки на кубковий матч Київ-Баскет - Черкаські Мавпи купуйте за посиланням.

Додамо, що перед Ароном Нванкво ідентичну процедуру у Київ-Баскеті на початку грудня минулого року пройшов чорногорський легіонер Мілош Латкович. Втім, для його перегляду вистачило двох матчів киян у Суперлізі Парі-Матч з Політехніком (домашня поразка 77:81) та Дніпром (домашня поразка 78:79).