Всі категорії новин
Черкаські Мавпи приймають Одесу, інтригуюча гра в столиці: анонс матчів Суперліги Парі-Матч 17 лютого

Черкаські Мавпи приймають Одесу, інтригуюча гра в столиці: анонс матчів Суперліги Парі-Матч 17 лютого

Черкаські Мавпи – Одеса

Черкаси, ПС Будівельник

Початок матчу – 14:00

Трансляція – Oboz TV

Чемпіони України Черкаські Мавпи проведуть другий матч тижня, в якому зіграють проти Одеси. Обидва колективи програли свої перші поєдинки цього туру – черкасці вдома поступились Хіміку, а одесити у виїзній грі програли в столиці.

Цікаво, що ці команди перетиналися в регулярній першості лише одного разу і тоді виїзну перемогу здобули черкасці. Цей матч, як і два перенесених, можуть стати визначальними для цих команд у боротьбі за краще місце у другій частині турнірної таблиці.

Київ-Баскет – Хімік

Київ, СК Мередіан

Початок матчу – 16:00

Трансляція – Oboz TV

У другому матчі ігрового дня Київ-Баскет вдома гратиме проти Хіміка. Це буде четверта зустріч цих колективів – у трьох попередніх двічі перемагали южненці і одного разу кияни. Столичний клуб проводить вдалий відрізок, команда Євгена Мурзіна виграла 8 з 9 останніх матчів, примкнувши до лідерів чемпіонату в боротьбі за топ-місця.

Хімік провів важку виїзну гру в Черкасах і фізична готовність южненців може бути гіршою ніж у киян, які у більш легкому матчі вдома перемогли одеситів. На нас чекає цікавий матч команд із верхньої частини турнірної таблиці, який, які і гру в Черкасах, у прямому ефірі транслюватиме телеканал Oboz TV.