Всі категорії новин
Черкаські Мавпи проти Дніпра: анонс першого матчу за Суперкубок України

Черкаські Мавпи проти Дніпра: анонс першого матчу за Суперкубок України

Суперкубок України. Перший матч

Черкаси, ПС Будівельник

Черкаські Мавпи - Дніпро

Початок матчу - 14:00

Трансляція - Oboz TV

Читайте: Мавпи та Дніпро розіграють перший трофей: як змінилися склади команд перед Суперкубком

Сьогодні, 23 вересня, відбудеться перший матч Суперкубку України, в якому чемпіони Черкаські Мавпи гратимуть проти володаря національного кубку Дніпра.

Цей поєдинок стане відкриттям офіційного баскетбольного сезону в Україні, але не стане першим для команд, адже обидва колективи вже встигли провести по одному матчу в кваліфікації Кубку Європи FIBA. Нагадаємо, що Мавпи на виїзді перемогли чемпіона Норвегії Кьонгсберг, а Дніпро на чужому майданчику поступився Лавріо.

Читайте: За день до Суперкубку: всі матчі Мавп та Дніпра у попередньому сезоні

Усі гравці, у тому числі новачки команд, сьогодні зможуть взяти участь у матчі. Матиме змогу дебютувати у складі господарів і американський форвард Кріс Коклі, який приєднався до Мавп тиждень тому і не був заявлений на матчі першого раунду відбору Кубку Європи. В лазареті залишається лише розігруючий черкасців Ігор Бояркін, який продовжує відновлюватись після травми.

Тож на вболівальників чекає свято баскетболу, яким буде відкрито сезон 2018/2019. Нагадаємо, що Суперкубок складається з двох матчів - другий поєдинок відбудеться за тиждень, 30 вересня, в Дніпрі.