Всі категорії новин
Герун та Липовий вдало зіграли у Євроокубку і перемогли

Герун та Липовий вдало зіграли у Євроокубку і перемогли

Бігмен збірної України Володимир Герун допоміг іспанській Унікасі здобути домашню перемогу в матчі з турецьким Галатасараєм в 3-му турі Єврокубка. 

Команда українця перемогла з рахунком 88:83, а Герун, відігравши 18 хвилин, набрав 13 очок (5/5 двоочкові, 3/3 штрафні), зробив 1 підбирання та 1 передачу при 2 фолах та 2 втратах (РЕ +15).

Також ефективно в Єврокубку відіграв і захисник збірної України Олександр Липовий, який допоміг грецькому Промітеасу на виїзді перемогти Ратіофарм — 70:67.

Липовий отримав 33 хвилини ігрового часу, набрав 13 очок (1/2 двоочкових, 3/6 триочкових, 2/2 штрафних), зробив 4 підбирання (2 у нападі), 1 передачв та перехоплення при 3 фолах (РЕ +13).

Промітеас посідає 2 місце в групі А з двома перемогами у трьох матчах, а Унікаха лідирує у групі D, вигравши усі три матчі на старті групового раунду. 

Новини по темі
Шульга встановив рекорд конференції Atlantic 10 і вивів команду у фінал плейоф Шульга встановив рекорд конференції Atlantic 10 і вивів команду у фінал плейоф
Український захисник провів потужну гру у півфінальному матчі конференції Atlantic 10
Макс Шульга потрапив до символічної команди конференції NCAA Макс Шульга потрапив до символічної команди конференції NCAA
Український захисник увійшов у першу символічну команду конференції Atlantic 10