Всі категорії новин
Геруну не вистачило 1 підбирання до дабл-даблу проти Фенербахче, Мішула набрав 19 очок у Чехії

Геруну не вистачило 1 підбирання до дабл-даблу проти Фенербахче, Мішула набрав 19 очок у Чехії

В чемпіонаті Туреччини Бююкчекмедже в останньому матчі регулярного чемпіонату поступився лідеру чемпіонату Фенербахче 88:96 і фінішував на 12 позиції, виконавши завдання по збереженню прописки в елітному дивізіоні. Центровий Бююкчекмедже Володимир Герун провів на майданчику 26 хвилин і був близький до дабл-даблу з 12 очками (6/12 двохочкових, 0/1 штрафних) та 9 підбираннями. Також він зробив 2 передачі при 3 фолах.

В передостанньому турі регулярного чемпіонату Франції у другому дивізіоні лідер турнірної таблиці Нансі переміг Ада Блуа 88:80 і зберіг перше місце, яка дасть пряму путівку в еліту на наступний сезон.

Розігруючий Нансі Денис Лукашов провів на майданчику 7 хвилин, набрав 3 очки (1/2 триочкових) віддав 1 передачу, зробив 1 перехоплення при 1 втраті та 2 фолах.

А ось Антіб поступився на виїзді Булазаку 67:80, хоча і зберіг шосте місце в турнірній таблиці. В'ячеслав Петров провів на майданчику 15 хвилин, набрав 1 очко (0/3 триочкових, ½ штрафних), зібрав 2 підбирання, віддав 1 передачу при 1 перехопленні та 1 втраті.

Владислав Коренюк з Ювентусом завершили сезон, програвши чвертьфінальну серію Літкабелісу 0:3. В третьому матчі, в якому Ювентус поступився 87:92, Коренюк провів на майданчику 19 хвилин, набрав 7 очок (3/7 двохочкових, 1/2 штрафних), зібрав 1 підбирання при 2 втратах та 3 фолах.

На грані вильоту з плейоф чемпіонату Чехії Олександр Мішула – його Брно поступився Опаві вдома 81:87 і поступається у серії до 4 перемог 1:3.

Олександр Мішула у цій грі провів на майданчику 30 хвилин, набрав 19 очок (2/4 двохочкових, 1/7 триочкових, 12/13 штрафних), зібрав 3 підбирання, віддав 1 передачу та зробив 1 блок-шот при 3 втратах та 2 фолах.

У другому дивізіоні Іспанії Прат Ховентуд Андрія Грицака здобув перемогу над Лейма Коруною 83:79 та покращив свою позицію щодо збереження місця в дивізіоні – команда піднялась на 14 місце за два тури до завершення регулярного чемпіонату, маючи перевагу в одну перемогу над Пальмою-Мальоркою та Іраургі.  Андрій Грицак провів на майданчику 2 хвилини, результативних дій не зробив, 1 раз сфолив.

У Швейцарії Массаньо вийшов вперед у півфінальній серії 1/2 фіналу плейоф проти Невшателю, вигравши перший матч серії 81:70. Ілля Тиртишник участі у грі не брав.

У першому дивізіоні Хорватії Дубровнік поступився Боско 68:89 в останньому матчі регулярного чемпіонату. Саме в цьому матчі визначався учасник плейоф першої ліги – для Дубровніка сезон, таким чином, завершився. Олександр Бєліков участі у матчі не взяв.

Новини по темі
Українки за кордоном: у Балабан 10 очок в чемпіонаті Литви Українки за кордоном: у Балабан 10 очок в чемпіонаті Литви
Огляд виступів українських баскетболісток за 22 квітня
Українці за кордоном: важлива перемога Пустового, у Геруна 16 підбирань Українці за кордоном: важлива перемога Пустового, у Геруна 16 підбирань
Огляд виступів українських баскетболістів за 21 квітня
Катерина Коваль та Дар'я Бірюк взяли участь у Nike Hoop Summit Катерина Коваль та Дар'я Бірюк взяли участь у Nike Hoop Summit
Катерина Коваль стала однією з кращих в збірній світу
Аллей-уп Святослава Михайлюка увійшов до топ-3 кращих моментів дня в НБА Аллей-уп Святослава Михайлюка увійшов до топ-3 кращих моментів дня в НБА
Український захисник відзначився ефектним моментом у грі регулярного чемпіонату
Українці за кордоном: рекорд Михайлюка, 13 хвилин Леня, дабл-дабл Геруна Українці за кордоном: рекорд Михайлюка, 13 хвилин Леня, дабл-дабл Геруна
Огляд виступів українських баскетболістів за 14 квітня
Святослав Михайлюк повторив рекорд за набраними очками в НБА Святослав Михайлюк повторив рекорд за набраними очками в НБА
Український захисник провів свій накйращий матч в сезоні
Українці за кордоном: Михайлюк набрав 9 очок, у Леня 11 зіграних хвилин Українці за кордоном: Михайлюк набрав 9 очок, у Леня 11 зіграних хвилин
Огляд виступів українських баскетболістів за 11 квітня