Всі категорії новин
Ковляр зіграє у фіналі чемпіоната Естонії, команда Липового з перемоги стартувала у плейоф у Німеччині

Ковляр зіграє у фіналі чемпіоната Естонії, команда Липового з перемоги стартувала у плейоф у Німеччині

З перемоги в овертаймі над Гамбургом стартував у плейоф чемпіонату Німеччини Бонн Олександра Липового 100:98. Український захисник провів на майданчику 17 хвилин, набрав 3 очки (1/1 двохочкових, 0/1 триочкових, 1/3 штрафних), зібрав 1 підбирання при 5 фолах.

Нансі нашого Дениса Лукашова виграв другий дивізіон Франції. В останньому турі команда українця переграла Шалон саоне 76:56 і оформила вихід у еліту. Українець в останній грі команди в сезоні залишився на лавці запасних.

В ось В'ячеслав Петров взяв безпосередню участь у перемозі Антіба над Руаною 102:77. Він провів на паркеті 20 хвилин, набрав 8 очок (1/2 двохочкових, 2/2 триочкових), зробив 5 підбирань, 9 передач, 2 перехоплення при 1 втраті та 1 фолі. Команда українця стала шостою в регулярному чемпіонаті і тепер зіграє у плейоф за право пробитись у елітний дивізіон чемпіонату Франції.

Тарту Уліколь в Естонії пробився у фінал плейоф. Команда стала лише шостою в регулярному чемпіонаті, але впевнено 3:1 пройшла третю команду регулярки Війсмі, а тепер розгромила 3:0 другу команду чемпіонату ТТУ КК. В останній грі плейоф Тарту виграла 90:85, оформивши вихід до у фінальну серію.

Захисник Тарту Уліколь Олександр Ковляр в третій грі півфіналу провів на майданчику 30 хвилин, набрав 4 очки (1/3 двохочкових, 0/3 триочкових, 2/4 штрафних), зробив 1 підбирання, 3 передачі, 2 перехоплення при 3 втратах та 4 фолах.

Результативний матч провів Іссуф Санон за Шяуляй проти переможця регулярного чемпіонату Рітаса у першому півфіналі плейоф чемпіонату Литви. Команда українця поступилась 75:97, але українець провів на майданчику 25 хвилин, набрав 20 очок (2/3 двохочкових, 3/6 триочкових, 7/8 штрафних), зробив 3 підбирання, 3 передачі, 1 перехоплення при 1 втраті та 4 фолах.

У Болгарії Спартак Плевень Максима Корнієнко поступився Рілскі в першому матчі півфінальної серії 65:94. Український форвард провів на майданчику 21 хвилину, набрав 5 очок (0/1 двохочкових, 1/2 двохочкових, 2/2 штрафних), зібрав 2 підбирання при 3 втратах та 2 фолах.

У другому дивізіоні Іспанії обидві команди українських легіонерів поступились – Прат Ховентуд поступився Бруесі 63:70, а Мелілья програла Феве Ов'єдо 79:81. За тур до кінця регулярного чемпіоната Мелілья йде 13-ю і вже гарантувала собі збереження прописки в дивізіоні на наступний сезон, а ось Прат Ховентуд опустився в зону вильоту.

Сергій Павлов провів за Мелілью на майданчику 20 хвилин, набрав 5 очок (0/2 двохочкових, 1/1 триочкових, 2/2 штрафних), зібрав 3 підбирання, віддав 1 передачу при 2 фолах. А ось Андрій Грицак за матчем свого Прат Ховентуд спостерігав з лави запасних.

Новини по темі
Українки за кордоном: у Балабан 10 очок в чемпіонаті Литви Українки за кордоном: у Балабан 10 очок в чемпіонаті Литви
Огляд виступів українських баскетболісток за 22 квітня
Українці за кордоном: важлива перемога Пустового, у Геруна 16 підбирань Українці за кордоном: важлива перемога Пустового, у Геруна 16 підбирань
Огляд виступів українських баскетболістів за 21 квітня
Катерина Коваль та Дар'я Бірюк взяли участь у Nike Hoop Summit Катерина Коваль та Дар'я Бірюк взяли участь у Nike Hoop Summit
Катерина Коваль стала однією з кращих в збірній світу
Аллей-уп Святослава Михайлюка увійшов до топ-3 кращих моментів дня в НБА Аллей-уп Святослава Михайлюка увійшов до топ-3 кращих моментів дня в НБА
Український захисник відзначився ефектним моментом у грі регулярного чемпіонату
Українці за кордоном: рекорд Михайлюка, 13 хвилин Леня, дабл-дабл Геруна Українці за кордоном: рекорд Михайлюка, 13 хвилин Леня, дабл-дабл Геруна
Огляд виступів українських баскетболістів за 14 квітня
Святослав Михайлюк повторив рекорд за набраними очками в НБА Святослав Михайлюк повторив рекорд за набраними очками в НБА
Український захисник провів свій накйращий матч в сезоні
Українці за кордоном: Михайлюк набрав 9 очок, у Леня 11 зіграних хвилин Українці за кордоном: Михайлюк набрав 9 очок, у Леня 11 зіграних хвилин
Огляд виступів українських баскетболістів за 11 квітня