Всі категорії новин
Олег Юшкін: місцеві баскетболісти Одеси підтримують форму, не виходячи на вулицю

Олег Юшкін: місцеві баскетболісти Одеси підтримують форму, не виходячи на вулицю

Головний тренер "Одеси" Олег Юшкін в комантарі dumskaya.net розповів про тренувальний процес підопічних в період карантину, а також про очікування від наступного сезону.

"Ми відправили іноземців додому практично відразу. Місцеві баскетболісти вдома на карантині, підтримують форму не виходячи на вулицю. Команда на даний момент розпущена. Про жодні тренуваннях в спортзалі після постанов Кабінету міністрів і мови не йде. 

Ми спілкуємося з хлопцями, хлопці регулярно спілкуються між собою. Говорити про якісь прогнози щодо відновлення тренувань і офіційних турнірів взагалі немає сенсу. Ми не знаємо, в якому економічному стані підійдуть команди-учасниці Суперліги сезону 2019/2020. Епідемія та карантин вдарять по багатьом в фінансовому плані".

Читайте: Олег Юшкін: хтось говорив, що Одеса стрибала вище голови, але це лише за рахунок самовіддачі

Олег Юшкін, нагадаємо, також тренує чоловічу збірну України з баскетболу 3х3 і нагадав, що підготовка у цьому напрямку також поки що знаходиться на паузі:

"У нас були заплановані збори в Україні. Ми готувалися до чемпіонату Європи в Бельгії. Жіноча збірна, до слова, мала грати передолімпійський відбірковий турнір".