Всі категорії новин
Опубліковано документи для учасників чемпіонатів України сезону 2020-2021

Опубліковано документи для учасників чемпіонатів України сезону 2020-2021

Нещодавно Виконком ФБУ розглянув низку питань. Серед них організаційні, щодо проведення змагань з баскетболу сезону 2020-2021.

До уваги учасників чемпіонатів України на сайті ФБУ у розділі «Документи» з’явилися організаційні документи на сезон 2020-2021

Серед головних змін про які наголошено у документах є - проведення змагань в умовах пандемії,

Також за проханням Технічної комісії позитивно розглянуто питання встановлення додаткових камер під баскетбольними щитами для суддійської системи відео переглядів, також більшістю голосів Виконком проголосував за продовження призначення арбітрів на ігри Суперліги Парі-Матч шляхом жеребкування.

У нових документах зроблені незначні зміни щодо фінансових питань. Попри пропозиції, які були розглянуті на останньому виконкомі, вирішено у наступному сезоні не збільшувати витрати клубів у цьому контексті. Зміни торкнулися лише оплати реєстрації легіонерів (збільшено до 35 тисяч гривень).

Також Виконком затвердив регламентні документи 30 Чемпіонату та Кубку України серед чоловічих і жіночих команд сезону 2020/2021 – це Регламенти Чемпіонату, Регламенти Кубку, Правила проведення, Положення про статус баскетболіста, які ви можете знайти за цим посиланням.