Всі категорії новин
Пояснення БК Харківські Соколи щодо кадрових змін у клубі

Пояснення БК Харківські Соколи щодо кадрових змін у клубі

Сьогодні на офіційному сайті новачка Суперліги Парі-Матч було оприлюднено реліз, який пояснює ситуацію, щодо рішення про припиннея співпраці із форвардом Дмитром Липовцевим, адже за останню добу, ця ситуація набула неабиякого розголосу у соціальних мережах. Пропонуємвам текст цього роз'яснення:
 
"Останнім часом до нашого клубу надійшло багато питань щодо публікації на своїй сторінці у соціальних мережах екс-гравця команди "Харківські Соколи" Дмитра Липовцева. 
 
БК "Харківські Соколи" офіційно заявляє, що додаткова угода про припинення співпраці між гравцем та клубом була підписана обома сторонами добровільно. Окрім цього, ніяких претензій - фінансових та репутаційних - жодна зі сторін не висувала.
 
 
Питання про припинення співпраці між гравцем та клубом  було підняте за підсумками виступів в 6 міжсезонних та 5 офіційних поєдинків та базувалось виключно на відсутності спортивних результатів зі сторони гравця. 
 
Рішення про припинення співпраці було прийняте керівництвом, тренерським штабом, офіційним агентом гравця та самим гравцем".