Всі категорії новин
Пустовий: я багато працював і бачу, що не дарма

Пустовий: я багато працював і бачу, що не дарма

Центровий збірної України Артем Пустовий в інтервью прес-службі іспанського Обрадойро прокоментував свою перемогу у номінації «Самий прогресуючий гравець Ліги АСВ», яку він отримав в рамках традиційної підсумкової церемонії Premios Gigantes del Basket.

«Ця нагорода дуже важлива для мене. Я багато працював і бачу, що це не дарма - люди це цінують. Я хочу грати ще краще, і мей тренер також прагне цьго. У нас спільна мета і заради цього ми працюємо разом.

Я хочу присвятити цю перемогу тренерам, які працюють зі мною - вони виконали великий обсяг роботи. Одни з них - це Віктор Перес, відімнний тренер для таких високих гравців, як я. Звичайно, також присвячую цю нагороду своїм партнерам по команді. Баскетбол - це командний спорт і без них у меня нічого б цього не було».

В нинішньому сезоні Пустовий є гравцем стартової п'ятірки свого клубу. У 15 матчах регулярного чемпіонату українець в середньому за 24,3 хвилини набирає 9,9 очка, збирає 6,2 підбирання, а також є лідером Ліги АСВ за блок-шотами з показником 2,3 блоку за гру.