Всі категорії новин
Українці в Єврокубку: Липовий — найкращий у складі своєї команди, поразка Геруна

Українці в Єврокубку: Липовий — найкращий у складі своєї команди, поразка Геруна

Захисник національної збірної України Олександр Липовий провів вдалий матч у 9-му турі Єврокубка. Його грецький Промітеас вдома переміг німецький Ратіофарм (82:77), а українець, отримавши 28 хвилин ігрового часу, набрав 16 очок (2/2 двоочкових, 4/9 триочкових), зробив 3 передачі, 2 підбирання та 1 перехоплення при 1 втраті при 3 фолах. Його рейтинг ефективності склав 13 балів.

Читайте: Українці за кордоном: лідерська гра Мішули, Пустовий отримав ігровий час

Іспанська Унікаха бігмена збірної України Володимира Геруна на виїзді програла Галатасараю — 80:91. Наш легіонер за 17 хвилин набрав 3 очка (1/2 двоочкових, 1/2 штрафних) та зробив 2 підбирання при 1 втраті та 1 фолі. 

Незважаючи на поразку, Унікаха лідирує у групі D з 6 перемогами та 2 поразками, як і Промітеас, який очолює свою групу А з аналогічними показниками. 

Новини по темі
Шульга встановив рекорд конференції Atlantic 10 і вивів команду у фінал плейоф Шульга встановив рекорд конференції Atlantic 10 і вивів команду у фінал плейоф
Український захисник провів потужну гру у півфінальному матчі конференції Atlantic 10
Макс Шульга потрапив до символічної команди конференції NCAA Макс Шульга потрапив до символічної команди конференції NCAA
Український захисник увійшов у першу символічну команду конференції Atlantic 10