Всі категорії новин
Українці за кордоном: збірники повернулись до клубів після міжнародної паузи

Українці за кордоном: збірники повернулись до клубів після міжнародної паузи

Капітан національної збірної України В’ячеслав Кравцов, який захищає кольори іспанської Фуенлабради, не врятував свій клуб від поразки в матчі з Ховентудом (74:106). Українець, вийшовши з лави, відіграв 17 хвилин, набрав 6 очок (3/5 двоочкових), зробив 4 підбирання (2 у нападі) та 1 перехоплення при 2 втратах та 3 фолах (РЕ +4).

Читайте: Олексій Лень став найрезультативнішим гравцем матчу проти Чикаго: відео

Форвард збірної України В’ячеслав Бобров вийшов у стартовій п’ятірці іспанського Гіпускоа в домашньому матчі проти Валенсії, який його команда програла з рахунком 66:67. За 23 хвилини на майданчику Бобров набрав 12 очок (5/8 двоочкових, 2/4 штрафних), зробив 2 підбирання (1 в нападі) та 1 передачу при 4 фолах та 1 втраті (РЕ +9).

Ще один український бігмен Володимир Герун також програв – його Бреоган на виїзді поступився Обрадойро (73:75). Герун відіграв 31 хвилину, набрав 14 очок (7/9 двоочкових), зробив 6 підбирань (5 на чужому щиті), 3 передачі та 1 перехоплення при 4 фолах (РЕ +21).

Центровий Барселони Артем Пустовий в матчі проти Мурсії (70:71) участі не брав.

Барселона продовжує лідирувати у турнірній таблиці з 17 перемогами у 21 матчі, Бреоган посідає 14 місце – 7 перемог у 20 матчах, Фуенлабрада йде на 15-й позиції з 7 перемогами у 21 поєдинках, а Гіпускоа замикає турнірну таблицю, вигравши 4 матчі і програвши 17.

Захисник збірної України Олександр Липовий не допоміг грецькому Промітеасу перемогти на виїзді АЕК (62:83). Наш легіонер вийшов у старті, відіграв 20 хвилин, набрав 3 очка (0/2 двоочкових, 1/4 триочкових), зробив 4 підбирання (2 у нападі) та 2 перехоплення при 1 втраті та 4 фолах (РЕ 0). Промітеас після цієї поразки опустився на 6 місце з 11 перемогами у 17 матчах.


Розігруючий Єнісєя та збірної України Денис Лукашов за півтори хвилини в матчі Ліги ВТБ проти Локомотива (67:79) зробив 1 підбирання в нападі та 1 передачу (РЕ +2).

Захисник нашої національної команди Богдан Близнюк, вийшовши з лави, відіграв 21 хвилину в матчі чемпіонату Ізраїля, в якому його Бней Герцлія вдома поступився клубу Хапоель Холон (82:85). За відведений ігровий час українець набрав 8 очок (2/4 двоочкових, 0/1 триочкових, 4/6 штрафних) та зробив 3 підбирання (1 в нападі) при 1 фолі та 1 втраті (РЕ +7). Команда Близнюка продовжує йти останньою в турнірній таблиці з 4 перемогами та 15 поразками.


Український форвард румунського Пітешті Максим Корнієнко взяв участь у матчі проти Ораді, який його команда програла на виїзді з рахунком 73:81. Вийшовши у старті, Корнієнко відіграв 24 хвилини, набрав 10 очок (3/5 двоочкових, 1/2 двоочкових, 1/1 триочкових), зробив 9 підбирань (3 у нападі), 2 перехоплення, 1 передачу та 1 блок-шот при 4 втратах та 3 фолах (РЕ +14).

Ще один українець в чемпіонаті Румунії Владислав Коренюк з клубу Крайова у виїзній грі поступився Тімішоарі (71:74). Вийшовши у старті, українець відіграв 25 хвилин, набрав 9 очок (3/5 двоочкових, 3/4 штрафних) та зробив 11 підбирань (3 у нападі) при 1 фолі та 4 втратах (РЕ +13).


Ще один український бігмен Андрій Агафонов з угорського ЗТЄ, не врятував свій клуб від поразки в домашньому матчі проти Капошварі (85:96). Вийшовши у старті українець отримав 35 хвилин ігрового часу, набрав 11 очок (3/7 двоочкових, 5/6 штрафних) та зробив 2 підбирання у нападі при 3 фолах та 4 втратах (РЕ +7). ЗТЄ посідає 6 місце з 11 перемогами у 20 матчах.


Монако Сергія Гладиря свій матч чемпіонату Франції проти Шоле зіграє сьогодні, 4 березня, а Іссуф Санон минулого тижня матч Олімпії проти Крка (70:65) в національній першості пропускав.

Новини по темі
Українці за кордоном: дабл-дабли Геруна та Боброва, Шульга завершив сезон Українці за кордоном: дабл-дабли Геруна та Боброва, Шульга завершив сезон
Огляд виступів українських баскетболістів за 27 березня
Українки за кордоном: Гаврильчик та Ковтун зіграли матчі в плей-оф в Чехії Українки за кордоном: Гаврильчик та Ковтун зіграли матчі в плей-оф в Чехії
Огляд виступів українських баскетболісток за 27 березня
Українці за кордоном: Шульга вийшов в чвертьфінал NIT, Герун оформив дабл-дабл Українці за кордоном: Шульга вийшов в чвертьфінал NIT, Герун оформив дабл-дабл
До вашої уваги огляд матчів українських баскетболістів за 24 березня
Аліна Ягупова виграла Кубок Іспанії Аліна Ягупова виграла Кубок Іспанії
Українка здобула перший трофей в іспанському клубі
Українки за кордоном: Балабан і Дацько вийшли в півфінал Балтійської ліги Українки за кордоном: Балабан і Дацько вийшли в півфінал Балтійської ліги
Огляд виступів українських баскетболісток за 22 березня
Українки за кордоном: дабл-дабл Яцковець, 11 очок Балабан Українки за кордоном: дабл-дабл Яцковець, 11 очок Балабан
Огляд виступів українських баскетболісток за 20 березня
Дві українські баскетболістки отримали запрошення на Nike Hoop Summit Дві українські баскетболістки отримали запрошення на Nike Hoop Summit
Дар'я Бірюк та Катерина Коваль зіграють за збірну світу
Українці за кордоном: Лень та Михайлюк набрали по 6 очок в матчах НБА Українці за кордоном: Лень та Михайлюк набрали по 6 очок в матчах НБА
Огляд виступів українських баскетболістів за 18 березня