Всі категорії новин
Українці за кордоном: потужний матч від Кравцова, дуель Боброва та Геруна

Українці за кордоном: потужний матч від Кравцова, дуель Боброва та Геруна

Потужний матч у складі Фуенлабради провів центровий збірної України В’ячеслава Кравцов. В матчі Ліги АСВ капітан нашої збірної допоміг своїй команді перемогти вдома Валенсію (94:89): вийшовши з лави, Кравцов відіграв 30 хвилин, набрав 19 очок (8/10 двоочкових, 3/6 штрафних), зробив 2 підбирання на чужому щиті та 1 блок-шот при 2 втратах та 2 фолах (РЕ +20).

Також в чемпіонаті Іспанії відбулася дуель українських бігменів – Гіпускоа В’ячеслава Боброва вдома розгромила Бреоган Володимира Геруна (100:65). Бобров, вийшовши з лави, відіграв 19 хвилин, набрав 11 очок (5/7 двоочкових, 1/2 штрафних), зробив 6 підбирань (5 у нападі), віддав 2 передачі та записав до активу 1 перехоплення при 4 фолах (РЕ +13).

Герун матч розпочинав у старті, відіграв 28 хвилин, набрав 9 очок (4/7 двоочкових, 1/2 штрафних), зробив 7 підбирань (1 у нападі), 2 передачі та 1 перехоплення при 1 втраті та 1 фолі (РЕ +15).

Барселона Артем Пустового перемогла Естудіантес з рахунком 90:76, але центровий збірної України на майданчику не з’являвся. Відіграв трохи більше хвилини за Естудіантес Андрій Грицак, який встиг відзначитись перехопленням.

Читайте: Олександр Липовий завершив виступи в Лізі чемпіонів

Допоміг здобути перемогу Промітеасу в грецькій лізі Олександр Липовий. Команда захисника збірної України вдома перемогла Холаргос (86:61), а Липовий, відігравши 20 з половиною хвилин, набрав 11 очок (1/1 двоочкових, 3/3 триочкових), зробив 2 підбирання у захисті та 2 передачі при 4 фолах (РЕ +13).


Чергової поразки в чемпіонаті Ізраїля зазнав Бней Герцлія Богдана Близнюка. Колектив захисника збірної України вдома поступився Іроні (62:81), а Близнюк, вийшовши у старті, відіграв 25 хвилин, набрав 2 очка (1/4 двоочкових, 0/1 триочкових), зробив 6 підбирань (1 у нападі), 2 передачі та 1 перехоплення при 2 втратах та 1 фолі (РЕ +4).

Читайте: Олексій Лень провів черговий переконливий матч за Атланту: відео

Розігруючий Єнісєя Денис Лукашов отримав 9 хвилин ігрового часу у виїзному матчі Ліги ВТБ проти Парми, який його команда програла в овертаймі з рахунком 88:92. Вийшовши з лави розігруючий збірної України зробив 1 невлучний кидок з дальної відстані та 1 перехоплення при 2 фолах і 1 втраті (РЕ -1).

Читайте: Олександр Кобець: у дитинстві замість садка ходив на баскетбольний майданчик

Владислав Коренюк не допоміг клубу Крайова виграти домашній матч чемпіонату Румунії проти Клужу (69:95). Вийшовши у старті український центровий відіграв 28 хвилин, набрав 17 очок (7/8 двоочкових, 3/5 штрафних), зробив 4 підбирання (1 в нападі) при 5 втратах та 1 фолі (РЕ +13). Його одноклубник Юрій Фрасенюк за 6 хвилин відзначився лише одним підбиранням.


На початку минулого тижня Пітешті Максима Корнієнка на виїзді поступився Клужу. Наш форвард, вийшовши у старті, відіграв 23 хвилини, набрав 13 очок (5/6 двоочкових, 1/1 триочкових) та зробив 2 передачі при 5 фолах (РЕ +9).

ЗТЄ Андрія Агафонова виграв домашній матч чемпіонату Угорщини проти Шопрона – 91:84. Наш бігмен, вийшовши у старті, відіграв 26 хвилин, набрав 8 очок (4/12 двоочкових), зробив 8 підбирань (4 у нападі), 2 передачі та 1 перехоплення при 1 втраті (РЕ +6).

Сергій Гладир (Монако, Франція) та Іссуф Санон (Олімпія, Словенія) участі в матчах своїх клубів минулого тижня не брали.

Новини по темі
Українці за кордоном: дабл-дабл Бринюка, 15 очок Чумакова в Грузії Українці за кордоном: дабл-дабл Бринюка, 15 очок Чумакова в Грузії
Огляд виступів українських баскетболістів за 23 квітня
Українки за кордоном: у Балабан 10 очок в чемпіонаті Литви Українки за кордоном: у Балабан 10 очок в чемпіонаті Литви
Огляд виступів українських баскетболісток за 22 квітня
Українці за кордоном: важлива перемога Пустового, у Геруна 16 підбирань Українці за кордоном: важлива перемога Пустового, у Геруна 16 підбирань
Огляд виступів українських баскетболістів за 21 квітня
Катерина Коваль та Дар'я Бірюк взяли участь у Nike Hoop Summit Катерина Коваль та Дар'я Бірюк взяли участь у Nike Hoop Summit
Катерина Коваль стала однією з кращих в збірній світу
Аллей-уп Святослава Михайлюка увійшов до топ-3 кращих моментів дня в НБА Аллей-уп Святослава Михайлюка увійшов до топ-3 кращих моментів дня в НБА
Український захисник відзначився ефектним моментом у грі регулярного чемпіонату
Українці за кордоном: рекорд Михайлюка, 13 хвилин Леня, дабл-дабл Геруна Українці за кордоном: рекорд Михайлюка, 13 хвилин Леня, дабл-дабл Геруна
Огляд виступів українських баскетболістів за 14 квітня
Святослав Михайлюк повторив рекорд за набраними очками в НБА Святослав Михайлюк повторив рекорд за набраними очками в НБА
Український захисник провів свій накйращий матч в сезоні