Всі категорії новин
Українці за кордоном: потужний матч Кравцова, Липовий проти Олімпіакоса та дабл-дабл Корнієнка

Українці за кордоном: потужний матч Кравцова, Липовий проти Олімпіакоса та дабл-дабл Корнієнка

Капітан збірної України В’ячеслав Кравцов вийшов у старті та отримав 31 хвилину ігрового часу в матчі, в якому його Фуенлабрада вдома здолала Обрадойро - 84:83.

За відведений ігровий час український центровий набрав 14 очок (3/5 двоочкових, 8/8 штрафних), зробив 4 підбирання (1 в нападі), 2 передачі, 2 перехоплення та 2 блок-шота при 2 фолах та 2 втратах. Рейтинг ефективності українця становив 24 бали - це найкращий показник в команді.

Читайте: Сергій Гладир підписав новий контракт з Монако

Бреоган бігмена збірної України Володимира Геруна на виїзді поступився Барселоні Артема Пустового - 80:94.

Герун, вийшовши у старті, відіграв 21 хвилину, набрав 7 очок (3/4 двоочкових, 1/4 штрафних) та зробив 4 підбирання (2 в нападі) при 1 фолі (РЕ +9). Артем Пустовий до заявки каталонців на цей матч не потрапив. 

Форвард збірної України та іспанського Гіпускоа В’ячеслав Бобров відіграв 12 хвилин у домашньому матчі проти Манреси (85:91). Українець набрав 4 очка (2/4 двоочкових), зробив 2 підбирання (1 в нападі), 2 передачі та 2 перехоплення при 1 втраті та 2 фолах (РЕ +5).

Захисник національної збірної України Олександр Липовий набрав 11 очок у домашньому матчі чемпіонату Греції проти Олімпіакоса, в якому його Промітеас поступився з рахунком 77:80.

Липовий, вийшовши у старті, відіграв 28 хвилин, набрав 11 очок (1/1 двоочкових, 3/11 триочкових), зробив 5 підбирань (1 у нападі), 4 перехоплення та 1 передачу при 3 фолах та 3 втратах (РЕ +7).

Ще один захисник нашої національної команди Богдан Близнюк, вийшовши з лави, відіграв 31 хвилину в матчі, в якому його Бней Гарцлія поступився у матчі ізраїльскої першості Маккабі Ашдод (73:94). Українець набрав 14 очок (5/10 двоочкових, 1/4 триочкових, 1/1 штрафних), зробив 4 підбирання (1 у нападі), 2 передачі, 1 перехоплення та 1 блок-шот при 1 фолі та 2 втратах (РЕ +10).

Максим Корнієнко оформив дабл-дабл в матчі румунської першості, в якому його Пітешті на виїзді поступився Ораді (76:82). Українець вийшов у старті та відіграв 31 хвилину, додавши до активу 14 очок (2/5 двоочкових, 2/4 триочкових, 4/8 штрафних), 11 підбирань (5 у нападі) та 1 блок-шот при 2 втратах та 4 фолах (РЕ +16). 

Ще один український бігмен Андрій Агафонов відіграв 31 хвилину в матчі чемпіонату Угорщини, в якому його ЗТЄ на виїзді поступився з рахунком 69:71.

Розпочавши матч з перших хвилин, Агафонов набрав 8 очок (2/5 двоочкових, 1/3 триочкових, 1/2 штрафних), зробив 5 підбирань (2 у нападі), 2 передачі та 1 блок-шот при 1 втраті та 2 фолах (РЕ +10).

Відзначимо, що Сергій Гладир (Монако, Франція), Іссуф Санон (Олімпія, Словенія) та Денис Лукашов (Єнісєй, Росія) у національних першостях своїх клубів минулого тижня не грали.

Новини по темі
Катерина Коваль та Дар'я Бірюк взяли участь у Nike Hoop Summit Катерина Коваль та Дар'я Бірюк взяли участь у Nike Hoop Summit
Катерина Коваль стала однією з кращих в збірній світу
Аллей-уп Святослава Михайлюка увійшов до топ-3 кращих моментів дня в НБА Аллей-уп Святослава Михайлюка увійшов до топ-3 кращих моментів дня в НБА
Український захисник відзначився ефектним моментом у грі регулярного чемпіонату
Українці за кордоном: рекорд Михайлюка, 13 хвилин Леня, дабл-дабл Геруна Українці за кордоном: рекорд Михайлюка, 13 хвилин Леня, дабл-дабл Геруна
Огляд виступів українських баскетболістів за 14 квітня
Святослав Михайлюк повторив рекорд за набраними очками в НБА Святослав Михайлюк повторив рекорд за набраними очками в НБА
Український захисник провів свій накйращий матч в сезоні
Українці за кордоном: Михайлюк набрав 9 очок, у Леня 11 зіграних хвилин Українці за кордоном: Михайлюк набрав 9 очок, у Леня 11 зіграних хвилин
Огляд виступів українських баскетболістів за 11 квітня
Українці за кордоном: 7 очок Геруна в Японії, у Сидорова 15 очок в ЛЕБЛ Українці за кордоном: 7 очок Геруна в Японії, у Сидорова 15 очок в ЛЕБЛ
Огляд виступів українських баскетболістів за 10 квітня
Лука Лохманчук зіграв на турнірі Adidas Next Generation Tournament Лука Лохманчук зіграв на турнірі Adidas Next Generation Tournament
Команда українцят зайняла третє місце на етапі в Парижі