Всі категорії новин
Українці за кордоном: Пустовий вийшов у старті Барселони, впевнений матч Близнюка

Українці за кордоном: Пустовий вийшов у старті Барселони, впевнений матч Близнюка

Український центровий Артем Пустовий отримав місце у старті Барселони в домашньому матчі чемпіонату Іспанії проти Тенерифе. Команда нашого легіонера перемогла з рахунком 77:73, а Пустовий, відігравши 19 хвилин, набрав 8 очок (3/5 двоочкових, 2/4 штрафних) та зробив 5 підбирань (3 у нападі) при 2 фолах та 1 втраті (РЕ +9).


Форвард збірної України Вячеслав Бобров не врятував Гіпускоа від поразки в домашньому матчі 11-го туру регулярного чемпіонату Іспанії, в якому його клуб поступився Мурсії з рахунком 67:81.

Вийшовши у старті, Бобров відіграв 23 хвилини, набрав 7 очок (3/5 двоочкових, 1/2 штрафних), зробив 3 підбирання (2 у нападі) та 2 передачі при 3 втратах та 3 фолах (РЕ +5).


Капітан національної збірної України Вячеслав Кравцов, вийшовши з лави, відіграв 11 хвилин у матчі проти Естудіантеса. Бургос програв виїзний матч з рахунком 79:80, а Кравцов набрав 6 очок (0/1 двоочкових, 4/4 штрафних) та зробив 2 підбирання (1 у нападі) при 1 втраті (РЕ +6).

Володимир Герун за Бреоган в матчі проти Басконії (78:100) не грав.

Лідирує в іспанському чемпіонаті Барселона з 10 перемогами в 11 матчах, Бургос посідає 14 місце (4 перемоги, 7 поразок), Бреоган на передостанній 17-й позиції з 2 перемогами та 8 поразками, а Гіпускоа замикає турнірну таблицю, вигравши 2 гри з 11.

Читайте: Святослав Михайлюк набрав 11 очок проти Мемфіса: відео

Результативний матч у складі Промітеаса провів свінгмен збірної України Олександр Липовий. Українець вийшов у старті та відіграв 29 хвилини проти Іфестоса, за які встиг набрати 19 очок (5/5 двоочкових, 3/10 триочкових, 0/3 штрафних), зробив 4 підбирання (3 у нападі), 1 передачу та 1 блок-шот при 2 втратах та 3 фолах (РЕ +13). Команда Липового програла з рахунком 62:87 і тепер посідає 6 місце в таблиці.

Солідний вклад у перемогу ізраїльского Бней Гарцлія зробив захисник збірної України Богдан Близнюк, який відіграв 31 хвилину в матчі проти Хапоеля Галіл Гілбоа. Команда українця виграла домашній матч з рахунком 105:78, а Близнюк, вийшовши у старті, набрав 12 очок (4/7 двоочкових, 0/1 триочкових, 4/6 штрафних), зробив 4 підбирання (1 у нападі), 3 передачі та 1 перехоплення при 2 фолах (РЕ +15). Команда українця наразі посідає 8 місце в таблиці з 3 перемогами у 8 матчах.


Український бігмен Ігор Зайцев, який пропустив останні матчі національної збірної, продовжує лідирувати у чемпіонаті Тайваню, де його клуб Тайвань Бір в останньому матчі на виїзді переміг Тайв Банк – 77:74. Зайцев у цій грі відіграв 34 хвилини, набрав 12 очок, зробив 6 підбирань, 3 передачі, 3 блок-шота та 1 перехоплення при 1 в траті та 1 фолі (РЕ +23). Тайвань Бір йдуть на першому місці з 6 перемогами у 7 матчах.


19 хвилин ігрового часу отримав форвард польскої Сталі Віталій Коваленко, який допоміг своїй команді вдома перемогти Кошалін – 100:76. Увійшовши до гри з лави, Коваленко зіграв 19 хвилин, набрав 7 очок (2/2 двоочкових, 1/2 триочкових), зробив 4 підбирання та 2 передачі при 3 фолах (РЕ +9). Команда українця лідирує в турнірній таблиці з 7 перемогами та 2 поразками.

Новини по темі
Українці за кордоном: дабл-дабли Геруна та Боброва, Шульга завершив сезон Українці за кордоном: дабл-дабли Геруна та Боброва, Шульга завершив сезон
Огляд виступів українських баскетболістів за 27 березня
Українки за кордоном: Гаврильчик та Ковтун зіграли матчі в плей-оф в Чехії Українки за кордоном: Гаврильчик та Ковтун зіграли матчі в плей-оф в Чехії
Огляд виступів українських баскетболісток за 27 березня
Українці за кордоном: Шульга вийшов в чвертьфінал NIT, Герун оформив дабл-дабл Українці за кордоном: Шульга вийшов в чвертьфінал NIT, Герун оформив дабл-дабл
До вашої уваги огляд матчів українських баскетболістів за 24 березня
Аліна Ягупова виграла Кубок Іспанії Аліна Ягупова виграла Кубок Іспанії
Українка здобула перший трофей в іспанському клубі
Українки за кордоном: Балабан і Дацько вийшли в півфінал Балтійської ліги Українки за кордоном: Балабан і Дацько вийшли в півфінал Балтійської ліги
Огляд виступів українських баскетболісток за 22 березня
Українки за кордоном: дабл-дабл Яцковець, 11 очок Балабан Українки за кордоном: дабл-дабл Яцковець, 11 очок Балабан
Огляд виступів українських баскетболісток за 20 березня
Дві українські баскетболістки отримали запрошення на Nike Hoop Summit Дві українські баскетболістки отримали запрошення на Nike Hoop Summit
Дар'я Бірюк та Катерина Коваль зіграють за збірну світу
Українці за кордоном: Лень та Михайлюк набрали по 6 очок в матчах НБА Українці за кордоном: Лень та Михайлюк набрали по 6 очок в матчах НБА
Огляд виступів українських баскетболістів за 18 березня