Всі категорії новин
В Одесі відбувся етап чемпіонату України з баскетболу 3х3

В Одесі відбувся етап чемпіонату України з баскетболу 3х3

 Черговий етап чемпіонату України з баскетболу 3х3 пройшов цього разу в Одесі на стадіоні «Динамо», переможці якого отримали можливість вирушити до Києва для участі у фінальній частині першості.

В одеському етапі взяли участь 25 команд з Одеси, Києва, Овідіополя, Миколаєва та Нової Каховки. В основному це люди, які вміють грати в баскетбол на професійному або напівпрофесійному рівні, проте були і любителі, як, наприклад, одеські «Хлопці Петровича» або команда «33» - співробітники автомийки. Наймолодшим виявився колектив «Неособоігрокі» - хлопці 2002 року народження.

Але вистачало і знаменитостей - на майданчик виходили екс-центровий «Миколаєва» Олексій Адедіран: гігант з «Одеси», «Будівельника» і того ж «Миколаєва» Костянтин Анікієнко, гравець Суперліги Олексій Щепкін та інші.

«Рівень змагань виявився дуже високим. Більшість команд заявилися спочатку, проте були й такі, які зібралися по ходу чемпіонату прямо на місці », - зазначив один з організаторів турніру, знаменитий тренер Віталій Радов.

Турнір пройшов без сюрпризів. У фіналі зустрілися фаворит - «Динамо-Одеса» (потенційні учасники Суперліги) - і київські майстри «Желейний людина». Одесити виявилися сильнішими - 21: 5.

Переможцем конкурсу триочкових став гравець «Динамо-Одеса» Олексій Щепкін.