Всі категорії новин
Володимир Конєв: сезон починаємо з дуже відповідальних матчів

Володимир Конєв: сезон починаємо з дуже відповідальних матчів

 Один з лідерів Черкаських Мавп Володимир Конєв  розповів про те, як підтримував форму під час відпустки, про товариські зустрічі із міцними суперниками в Прибалтиці, поділився враженнями від новачків команди та розказав про очікування від старту нового баскетбольного сезону.

Конєв розповів, що під час літньої відпустки підтримував форму в тренажерному залі і час від часу грав у баскетбол.

«Загалом моя відпустка пройшла нормально. Форму регулярно підтримував в тренажерному залі. Два рази в тиждень старався пограти в баскетбол. А так, то проводив час із сімєю вдома», - розказав він.

За словами гравця, команда підготовка «Черкаських Мавп» стартувала із роботи над покращенням фізичних кондицій. 

«Ми працювали в різних локаціях на тренуваннях: на свіжому повітрі в парку і на пляжу, також проводили тренування на стадіоні та в спорткомплексі Манеж. Потім десь через два тижні ми перейшли займатися зал».

Далі підготовка Мавп перейшла у фазу товариських ігор. Черкащани відправилися в Прибалтику, щоб зіграти із сильними спаринг-партнерами та напрацювати ігрові схеми.

«У Латвії ми зіграли два матчі. Одна команда лише вийшла у Вищу лігу місцеву, інша – добротний серйозний колектив. Ми змогли виграти обидва поєдинки. 

У Литві на нас чекали більш майстеровиті команди. Літкабеліс, Невежис, Цмокі-Мінск. Всі три команди – дуже міцні колективи. Там і хороші місцеві гравці і якісні американці. Такі «міцні горішки» важливі для нашого досвіду. 

Ми були в скороченому складі. Перша гра була дуже непростою, зіграли два овертайми і взагалі догравали в чотирьох, оскільки втратили гравця через перебір фолів. Віддали дуже багато сил і на наступні два матчі нас дещо не вистачало фізично. Ми викладалися повністю, старалися тримати ритм, який пропонував нам суперник», - розказує Конєв.

Один з лідерів Мавп також ділиться враженнями від новачків команди, американців Брендона Янга та Келвіна Льюіса. Вони поповнили склад черкащан під час цього міжсезоння.

«Приїхали два американці. З ними ми налагоджували комбінації, ігрові аспекти. 

Хороші гравці. За той короткий час, що ми встигли побути разом, вони проявили себе в першу чергу, як хороші люди. Головне – це баскетболісти високого рівня, з якими просто грати і взаємодіяти на майданчику. Це досвідчені професіонали, які швидко вливаються в команду і однозначно готові її підсилити».

Зараз Володимир Конєв перебуває в таборі національної збірної, у складі якої готується до матчів відбору на Кубок світу. Зазначає, що настрій в команді максимально бойовий.

Конєв ділиться очікуваннями від стартових ігор сезон та закликає вболівальників прийти і підтримати «Черкаські Мавпи» в перших домашніх іграх нового баскетбольного року.

«Ми максимально сконцентровано готуємося до старту сезону. Змагання розпочинаємо відразу із дуже відповідальних ігор.  Часу на розкачку по суті немає.

На домашній матч запрошую всіх черкаських вболівальників баскетболу. І для нас і для вболівальників старт сезону - це велике свято. Ми налаштовані показати боротьбу і справжнє шоу», - додав Володимир Конєв.

Зазначимо, що в Литві Мавпи поступилися господарю турніру Невежису 69:84, програли чемпіону Білорусі Цмокі-Мінск 77:102, і в третьому овертаймі програли півфіналісту чемпіонату Литви Літкабелісу 113:114. До цього черкащани виграли два товариські матчі проти латвійських команд.

Gерший домашній матч нового сезону Черкаські Мавпи проведуть 23 вересня, крли відбудеться матч Суперкубка України проти Дніпра.

Новини по темі
Черкаські Мавпи розірвали угоду з американцем Родні Первісом Черкаські Мавпи розірвали угоду з американцем Родні Первісом
Сторони припинили співпрацю за обопільною згодою
Черкаські Мавпи підписали сербського центрового Черкаські Мавпи підписали сербського центрового
До команди Максима Міхельсона балканець переїхав з чемпіонату Польщі
Черкаські Мавпи підсилилися сербським центровим Черкаські Мавпи підсилилися сербським центровим
Новачком команди Миксима Міхельсона став 32-річний Дарко Балабан
Як Хімік перемагав у Черкасах: фотогалерея Як Хімік перемагав у Черкасах: фотогалерея
Черкаські Мавпи програли в домашньому матчі Суперліги Windrose
Черкаські Мавпи поступилися вдома Хіміку Черкаські Мавпи поступилися вдома Хіміку
Гості переважали господарів упродовж усього ігрового часу
Суперліга Windrose: онлайн відеотрансляція 30 вересня
Відео 30.09.2021
Суперліга Windrose: онлайн відеотрансляція 30 вересня
Команди Суперліги Windrose грають матчі регулярного чемпіонату
Максим Міхельсон: матч проти Хіміка буде важким Максим Міхельсон: матч проти Хіміка буде важким
Головний тренер Черкаських Мавп поділився очікуваннями від наступного поєдинку Суперліги Windrose
MVP тижня Родні Первіс: Не скажу, що цей результат - мій максимум MVP тижня Родні Первіс: Не скажу, що цей результат - мій максимум
Захисник Черкаських Мавп прокоментував своє визнання ФБУ.
Сенсація у Черкасах, розгром у Миколаєві: цифри та факти першого туру Суперліги Windrose Сенсація у Черкасах, розгром у Миколаєві: цифри та факти першого туру Суперліги Windrose
Якими показниками запам'ятався перший тур нового сезону Суперліги.
Стартова перемога Черкаських Мавп над Будівельником: відео топмоментів
Відео 26.09.2021
Стартова перемога Черкаських Мавп над Будівельником: відео топмоментів
Черкаські Мавпи стартували в Суперлізі Windrose домашньою перемогою
Як Черкаські Мавпи перемагали Будівельник: фотогалерея Як Черкаські Мавпи перемагали Будівельник: фотогалерея
Черкасці домашньою перемогою стартували в Суперлізі Windrose
Перемога Черкаських Мавп над Будівельником: відео коментарів
Відео 26.09.2021
Перемога Черкаських Мавп над Будівельником: відео коментарів
Черкасці домашньою перемогою стартували в Суперлізі Windrose
Черкаські Мавпи перемогли Будівельник на старті Суперліги Windrose Черкаські Мавпи перемогли Будівельник на старті Суперліги Windrose
Інтрига в поєдинку трималася до останніх атак
Максим Міхельсон: на завершальній стадії підписання четвертого легіонера Черкаських Мавп Максим Міхельсон: на завершальній стадії підписання четвертого легіонера Черкаських Мавп
Тренер черкасців розповів про готовність команди до старту в Суперлізі Windrose
Дювон Максвелл: головна сила Черкаських Мавп – це характер Дювон Максвелл: головна сила Черкаських Мавп – це характер
Форвард Черкаських Мавп розповів про налаштування на сезон та свої сильні сторони.
Максим Міхельсон: у останній підготовчий тиждень у Черкаських Мавп має бути набір фізичних кондицій Максим Міхельсон: у останній підготовчий тиждень у Черкаських Мавп має бути набір фізичних кондицій
Тренер черкасців прокоментував стан команди на заключному етапі передсезонної підготовки
Мавпи здолали Соколів, Хімік переграв Запоріжжя Мавпи здолали Соколів, Хімік переграв Запоріжжя
В товариських матчах клубів Суперліги Черкаські Мавпи на власному паркеті здолали Харківських Соколів, а Хімік переміг Запоріжжя на турнірі у Миколаєві.