Всі категорії новин
В'ячеслав Петров: Матч Зірок постійно тримав глядачів у захваті

В'ячеслав Петров: Матч Зірок постійно тримав глядачів у захваті

Центровий Київ-Баскета В'ячеслав Петров поділився своїми враженнями від Матчу Зірок. Грандіозний івент відбувся у київському Палаці спорту в перший день лютого.

- Вважаю, свято баскетболу відбулося і воно було дуже пристойного рівня. По-перше зробили у великому залі, якомога більше глядачів змогли долучитися до цього яскравого дійства. Були майже повні трибуни і сподіваюся, ніхто не пожалкував, що провів час на Матчі зірок. Були і цікаві конкурси, інтригуючі. Не було такого, що хтось легко виграв. В усіх конкурсах були додаткові переігровки чи щось подібне. У плані матчу - може він вийшов не таким результативним, як минулого року, на Матчі зірок у Запоріжжі. Він вийшов більш захисного плану. Це стосується і українців, і Легіону. Звісно,діяли не в повну силу, але при цьому грали певні схеми у захисті. І це теж було цікаво. Чи то легіон відірветься на 10 очок, чи ми зрівняємо. Глядача тримали у напрузі. Бо ж нікому не цікаво було дивитися, як одна команда створить перевагу +30, а потім утримує цю різницю. В плані інтриги було цікаво.

- Ну, а те, що глядач так і не дочекався перемоги українських гравців, довелося йому спостерігати за перемогою легіонерів, Вас не зачепило?

- Я думаю, що результат матчу не був вже таким принциповим. Бо усі розуміють, що це гра не на результат, а створюється шоу для глядача. Люди витратили свій час і гроші і хочуть побачити яскраве дійство, цікаві івенти. Я думаю, акцент було зроблено саме на цьому, а не на якомусь там результаті. Чи виграє Легіон, чи Україна.

- Зуміли завдяки Матчу зірок відключитися від буденного "біга по колу"?

- Звісно, так. Такі події перезаряджають. З нашим графіком (Київ-Баскета - ред.) скористатися цією можливістю було саме те. Зустрілися з хлопцями з інших команд, Так ти з ними майже не бачишся, хіба 3-4 рази в сезоні, під час ігор та й усе. Отже, власне я перезарядився, і з нашим графіком це потрібно - увесь час в іграх, виїздах, переїздах, вдома, у гостях... Кортить трохи розвіятися, направити свої думки в інший бік. Вважаю, це вдалося. У нашій команді панувала піднесена, дружня атмосфера. Відтак, з психологічної точки зору Матч зірок також став корисним.

Слідкуйте за нами в Інстаграм!

Слідкуйте за нами у Фейсбук