Всі категорії новин
Збірна Бельгії оголосила склад на перше вікно відбору на жіночий Євробаскет

Збірна Бельгії оголосила склад на перше вікно відбору на жіночий Євробаскет

Філіп Местдаг і його тренерський штаб визначилися із групою баскетболісток, які будуть представляти Бельгію у матчах першого вікна відбору на Євробаскет. Уже 14 листопада бельгійки вдома прийматимуть національну збірну України в одному із найкращих залів країни - Спірудомі в місті Шарлєруа. Цей матч стане дебютним у відборі на Чемпіонат Європи для обох збірних. Нагадаємо загалом для відбору треба буде зіграти 3 «вікна» протягом 2019-2021 років, у кожному по 2 матчі.

До складу Бельгійської збірної увійшли: Жюлі Алєман (Ліон, Франція), Маржорі Карпро (Канґуру Мехелен, Бельгія), Елізе Рамет (Баскет-ХЕМА, Сінт-Кателєйн, Бельгія), Антонія Делере (Нант Резе, Франція), Ханне Местдаг (Намюр Капіталь, Бельгія), Кім Местдаг (Фламме Кароло Шарльвіль,Бельгія), Гелєєн Наувеллерс (Ембутідос Пахаріель Бембібре, Іспанія), Біллі Мейсі (Баскет-ХЕМА, Сінт-Кателєйн, Бельгія), Яна Раман (Валенсія-Баскет, Іспанія), Емма Меєсманн (УГМ  Єкатеринбурґ, Росія), Анн Воутерс (вільний агент), Серена-Лінн Гелдоф (Намюр Капіталь, Бельгія), К’яра Лінскенс (Єнісєй, Красноярськ), Лоре Резімон (Тарб Жеспе, Франція).

Серед баскетболісток,які наразі опинилися поза заявкою Юліє Ванлоо, яка виступає у Австралії, Лор Дево, яка є студенткою Колорадо Стейт у США, а також Манон Дескампс (Льєж Пантерс) і Максуела Лісова (Роял Касторс Браіне).

Квитки на матч Бельгія – Україна коштують до 13 Євро. Свій другий матч збірна України зіграє 17 листопада у Харкові, у СК Локомотив.