Всі категорії новин
Прометей - ТТТ Рига: анонс матчу за третє місце Європейської жіночої баскетбольної ліги

Прометей - ТТТ Рига: анонс матчу за третє місце Європейської жіночої баскетбольної ліги

Прометей – ТТТ Рига

Європейська жіноча баскетбольна ліга

Матч за 3-те місце

Початок об 11:00. Трансляція на YouTube

В матчi за 3 мiсце Європейської жіночої баскетбольної ліги (EWBL) Прометей зустрінеться з латвійським ТТТ. Це стало відомо після закінчення другого півфінального поєдинку, в якому латвійський клуб поступився російській Ніцi - 64:72.

Українська команда розіграє бронзові медалі з клубом, який є справжнім брендом не тільки латвійського, але і європейського баскетболу. ТТТ представляє столицю Латвії Ригу, який 18 разів вигравав Кубок європейських чемпіонів і один раз - Кубок Ліліан Ронкетті. 21 раз команда ставала найсильнішою в колишньому Радянському Союзі, а після здобуття Латвією незалежності багаторазово перемагала в чемпіонаті своєї країни і зараз посiдає лідируюче положення в ньому.

З моменту утворення EWBL в 2015 році ТТТ є її постійним учасником і назавжди увійшов в історію турніру як перший його переможець. Також, свій успіх латвійський клуб повторив в сезоні 2018/2019. Нинішній сезон став для завтрашнього суперника Прометея п'ятим, в якому йому вдалося пробитися до Фіналу Чотирьох.

Як і Прометей, ТТТ став переможцем своєї групи, який паралельно з українською командою пройшов дистанцію групового турніру без жодної поразки. У тому числі латвійський клуб в своїй групі переміг і російську Ніку, якій поступився вчора.

Найрезультативнішою гравчинею у складі ТТТ стала захисниця Лева Пулвера (20 очок), а також ще двi грачині задньої лінії - американка Джессіка Томас та Ілзе Якобсоне, яка володіє прекрасним триочковим кидком.

 

 

Новини по темі
Українська команда зіграє в Європейській жіночій баскетбольній лізі Українська команда зіграє в Європейській жіночій баскетбольній лізі
Команда Франківськ-Прикарпаття заявились до турніру під егідою ФІБА
Прометей - Горізонт: анонс півфінального матчу Європейської жіночої баскетбольної ліги 3 квітня Прометей - Горізонт: анонс півфінального матчу Європейської жіночої баскетбольної ліги 3 квітня
Вже сьогодні останній представник України в єврокубках проведе матч з білоруським Горізонтом
Як Прометей вдруге переміг Кібіркштіс: фотогалерея Як Прометей вдруге переміг Кібіркштіс: фотогалерея
Лідер жіночої Суперліги вийшов у Фінал чотирьох єврокубка
Прометей переграв Кібіркштіс: відео коментарів
Відео 15.03.2021
Прометей переграв Кібіркштіс: відео коментарів
Українки перемогли у першому чвертьфінальному матчі ЄЖБЛ
Європейська жіноча баскетбольна ліга: Прометей впевнено переміг Остраву Європейська жіноча баскетбольна ліга: Прометей впевнено переміг Остраву
Свій заключний матч першого етапу українки провели в статусі дострокового переможця групи
Прометей здобув другу перемогу в Латвії Прометей здобув другу перемогу в Латвії
Команда Вікторії Большакової здолала клуб зі Словаччини